انسان خطای آموزگارش را نشناسد، تا آنکه اختلاف [و دیگر نظرات]را بشناسد . [ایّوب علیه السلام]
 

 

 

سرباز ولایت - سید علی

چشم بستن برخی مسئولان بر واقعیت ناتوی فرهنگی و جنگ نرم دشمن یادآور اظهارات اصلاح طلبان است ، در ایامی که رهبرمعظم انقلاب هشدارهایی را در خصوص راهبردهای غرب مطرح می کردند.

 "سیاست ما"- وحید ماندگاری|امروزه دیگر بر هیچ تحلیگر و صاحب بصیرتی پوشیده نیست که راهبرد نظام سلطه در مقابله با نظام جمهوری اسلامی شکل وسیاق دیگری یافته و چهره ای دیگر به خود گرفته است.
اگر در روزگاری راهبرد غرب در برابر ایران حمله نظامی بود اگر در مقطعی راهبرد مهار منطقه ای مهار توسط تئوریسین های غربی طرح و بیان شد ،شکست های پی در پی در برابر نظام جمهوری اسلامی موجب شده است که غرب مهار درونی غرب را سرلوحه خود قرار داده و ضمن تلاش برای ایجاد اختلاف در میان مسئولین و شکل دهی به حاکمیت دوگانه تلاش کند که استحاله خود در ایران را چهره ای دیگر بدهد.چهره ای فرهنگی و اجتماعی.
بی گمان ستون فقرات این تلاش را می توان در قالب جنگ نرم بوضوح رصد کرد.جنگ نرمی که تلاش می کند باورهای جدیدی را در جامعه ایرانی نشر و گسترش داده و چالش های جدیدی را ساماندهی کند.
دراین میانه اما جای تاسف در این نقطه است که برخی از افراد و مسئولین کماکان درک درستی از معادلات و راهبردهای غرب نداشته و فقدان اندیشه های راهبردی خود را با ساده سازی مسائل جبران می کنند.
تاکید بر عدم اعتقاد به جنگ فرهنگی از سوی برخی مسئولان این روزها در حالی مطرح می شود که رهبر معظم انقلاب بارها از شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی سخن به میان آورده اند جای تامل و تاسف بسیاری را بوجود می آورد.
هنوز اذهان بیدار هشدارهای رهبر معظم انقلاب را فراموش نکرده اند که در جمع دانشگاهیان استان سمنان درخصوص اجتناب ناپذیربودن تحولات در جوامع بشری ،کنترل تحولات جهانی به دست صهیونیسم و سرمایه داری جهانی را خطری جدی خوانده و بیان داشته بودند که " باندهای بین المللی زر و زور که برای تسلط بر منافع ملتها، سازمانهای نظامی ناتو را تشکیل داده بودند، اکنون برای نابودی
هویت ملی جوامع بشری و تحقق بیشتر اهدافشان درپی تشکیل ناتوی فرهنگی هستند، تا با استفاده با امکانات زنجیره ای متنوع و بسیارگسترده رسانه ای، سررشته تحولات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی را به دست بگیرند."
سخنان رهبر فرزانه ایران اسلامی بی گمان گویای حقایقی است که در مکتب واقعگرایی فرهنگی در روابط بین الملل هم اشاره زیادی به آن شده است. با توجه به اینکه ناتوی فرهنگی حمله به باورها، اعتقادات ملی و مذهبی و ساختار فرهنگی جوامع اسلامی را نشانه گرفته، بنابراین باید به این مسئله توجه زیادی داشته باشیم که غرب با استفاده از مدرنترین تکنولوژیهای روز، دانشمندان و متخصصان فناوری، اختصاص بودجه های کلان به انجام طرحهای پژوهشی و فراهم نمودن تسهیلات رفاهی به نخبگان کشورهای جهان سوم به نقش و کارایی ناتوی فرهنگی پی برده و درصدد است از این ابزار قدرت به نحو موثری در مواقع بحرانی با توجه به هزینه کم و ناچیز آن و افزایش بازدهی بکارگیری آن از یک سو، در جوامع اسلامی رسوخ یابد و عقاید، افکار و باورهای آنان را تحت سلطه خود درآورد.
بنابراین می توان از اهداف ناتوی فرهنگی (با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری که بیان کردند)، بیان داشت که :
1- ترویج نسبی گرایی
2- نابودی هویتهای ملی و فرهنگی
3- بیتفاوت کردن جوانان به مسایل دینی و اعتقادی
4-سرکوب کانونهای بیداری ( صداهای معارض)
5- ترویج مصرفگرایی، ابتذال، فساد
6- القای ناکارآمدی نظامهای دینی
7- القای برتری فرهنگ و الگوی غرب
در این میان چشم بستن برخی مسئولان بر واقعیت ناتوی فرهنگی و جنگ نرم دشمن یادآور اظهارات اصلاح طلبان است که در ایامی که رهبرمعظم انقلاب هشدارهایی را در خصوص راهبردهای غرب مطرح می کردند،از "توهم توطئه» سخن به میان می آوردند و هم اکنون متاسفانه بیان جدیدی از اظهارات اصلاح طلبن دیروز و فتنه گران امروز توسط برخی از مسئولین شنیده می شود.
این که برخی مسئولین در چارچوب باورهای نظام حرکت نکرده و ژست های هماهنگ ومورد پسند فتنه گران را طرح و بیان می کنند هشدارهایی جدی را خطاب به این مسئولین گوشزد می کند که مراقب باشند خانه های خالی فتنه گران را به بهانه رای های واهی پر نکنند.




  • کلمات کلیدی :

  • ::: پنج شنبه 90/6/17 ::: ساعت 12:20 صبح :::   توسط علی علوی 
    نظرات شما: نظر